Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jepp – “What About Us”

Een tiental jaar terug waagden vijf jongens hun kans als Vlaamse boyband en wisten ze onder de naam Bandits goed te scoren. Anno 2020 zijn de jongens volwassen mannen geworden, die elk op hun eigen manier succesvol hun weg gaan. Frontman Jasper Publie werkte zo in het geheim aan zijn solowerk, dat hij vandaag onder zijn nieuwe artiestennaam Jepp voorstelt.

De debuutsingle van Jepp is een catchy elektropopnummer dat perfect op de radio past en toch op de juiste momenten dat hoekje eraf heeft. “What About Us” staat door een goede productie sterk in zijn schoenen en doordat het niet geheel voorspelbaar is, blijft de spanning erin. De hook van de single zorgt bovendien net nog eens voor dat tikkeltje meer, waardoor deze single in ons hoofd blijft hangen. Jep(p), dit is goed!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief