Nieuwe singles

Nieuwe single JEPP – “Treat Me Right”

Als lid van de populaire Vlaamse groep Bandits vierde Jasper Publie grote successen en werd hij een van de populairste tieneridolen van het land. Nadat de groep na een paar mooie jaren besloot om ermee op te houden, koos Jasper ervoor zich verder op muziek maken te concentreren. Zo ging hij in Zwitserland studeren om alle kneepjes van het vak te leren. Als JEPP lanceerde hij zich in april met zijn debuutsingle “What About Us” en met minstens even veel overtuigingskracht lost hij nu zijn tweede nummer.

Wie onze Winterslaapsessies volgde, heeft wellicht ook de liveshow van JEPP zien passeren en kon toen dus reeds kennismaken met zijn nieuwe single “Treat Me Right”. Het nummer is pop op zijn best, want zowel de strofes als het refrein blijven snel hangen en beschikken over een echt hitpotentieel. De zomerse productie, de aanstekelijke zanglijnen en bakken charisma maken ook van “Treat Me Right” een echte topper.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Chibi Ichigo @ Trix (Club): Tedere stem versus dreunende beats

Chibi Ichigo, de Limburgse zangeres-rapster met Oezbeekse roots, is een groeiend talent in de Belgische elektroscene. Afgelopen oktober bracht ze met SABINA een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jepp - "What About Us"

Een tiental jaar terug waagden vijf jongens hun kans als Vlaamse boyband en wisten ze onder de naam Bandits goed te scoren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.