Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gary Clark Jr. – “What About Us”

De muziek van Gary Clark Jr. kan misschien wel het best omschreven worden als de soundtrack voor een zonnige dag. Volgende week komt zijn nieuwste album This Land uit en een week voor die release verblijdt de Amerikaan ons met het lustig rockende “What About Us”.

Een fijn deuntje, de rauwe stem van Junior en een opzwepende gitaar, meer heeft een mens tegenwoordig niet nodig. Het tempo ligt het hele nummer hoog, wat ervoor zorgt dat deze vlotjes binnengaat. Bovendien is het nummer niet al te complex, eentje om bij weg te zakken, de zorgen te vergeten en zo het weekend te beginnen. Als het volledige album in dezelfde lijn ligt, kan de zomer er niet snel genoeg zijn!

15 februari 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief