Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Someone – “You Live In My Phone”

Laat de muziek maar voor zich spreken, dacht Tessa Rose Jackson toen ze haar nieuwe muzikale project de naam Someone gaf. Een combinatie van visuele kunst, een augmented reality app en muziek vormt de basis voor dat multimediaproject. Hoe we de muziek van Someone moeten omschrijven, is soms een raadsel, maar luister zelf en je bent het ongetwijfeld met ons eens dat een heel herkenbare sound de rode draad vormt. De nieuwste single “You Live In My Phone” past daar perfect bij en krijgt ook meteen een heel coole videoclip.

“You Live In My Phone” is een liefdesliedje over een nogal ongezonde liefde: de liefde voor je smartphone. Ja, hoe duidelijk wil je het hebben? We zijn met z’n allen ontzettend verslaafd aan dat slimme ding in onze broekzak en gebruiken dat maar al te graag om ons te redden bij ongemakkelijke stiltes of eenzame momenten. Nu we meer dan ooit afhankelijk zijn van alles wat digitaal is, moeten we misschien ook even stilstaan bij ons gedrag. “You Live In My Phone” brengt alvast op een luchtige manier dat gesprek op gang. Daarnaast krijgt het nummer door de drums en funky baslijntjes een fris lentebriesje, dus laat die telefoon even voor wat het is, neem een drankje en ga op je terras zitten!

Op 20 juni verschijnt Orbit II, de eerste langspeler van Someone en ook de opvolger van Orbit, de EP die in 2019 verscheen met bijbehorende app.

Facebook / Instagram / website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Dandelion"

De Noorse Anna of the North is binnen het Scandinavische popveld ondertussen een vertrouwde stem, maar ook ver daarbuiten heeft ze de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLUAI – "Hate You"

Vlaanderen telt amper all-female bands. Na stevig hersengekraak druipen slechts enkele bands door onze hersenkas: de onlangs herrezen Laïs, Oko Yono en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Door Cinema Club - "Wonderful Life"

Of het nu de KluB C op Rock Werchter is, de Ancienne Belgique vult of op enkele opeengestapelde bierbakken staat: gelijk waar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.