Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da’ro – “Early Bird”

© CPU – Bert Savels

Met Martha Da’ro loopt er in België een diamantje rond. Door wat problemen achter de schermen verscheen haar debuut-ep Cheap Wine & Paris wat later dan verwacht, maar desondanks stond de jongedame wel al op heel wat grote podia en festivals. Ondertussen heeft Martha al aangetoond dat ze haar stem op heel wat verschillende manieren kan gebruiken. Haar debuutsingle “Morning Blues” klonk bijvoorbeeld heel soulvol, terwijl het er op haar ep soms – binnen haar mate – redelijk hard aan toe ging. Een paar weken na die plaat werd het (toepasselijk) vanochtend vroeg dan tijd voor haar nieuwe single “Early Bird”, die geproduced werd door Ashley Morgan.

Al vanaf de eerste seconde is dankzij de stevige beat duidelijk dat “Early Bird” terug bij het hardere werk aanleunt. Zelfs Martha’s stem klinkt redelijk geprogrammeerd, tot in de refreinen dan. Het nummer komt in een stroomversnelling, en er komen wat eighties-effectjes bij kijken. De stem gaat de hoogte in en klinkt zo nu en dan eens furieus. Het hele plaatje klopt, want het is onmogelijk om stil te staan op “Early Bird”. Na een paar luisterbeurten zit het nummer dan ook helemaal in je oorkanalen verstrengeld en daardoor werd het een perfecte manier om de dag vol energie mee te starten. Het is niet voor niets een nummer dat Martha zelf aanraadt om ‘s ochtends als alarm te zetten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2049 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Martha Da’ro @ Ancienne Belgique (AB Club): De perfectie loslaten

De rijzende ster die Martha Da’ro een paar jaar geleden was, verdween na de release van haar debuut-ep Cheap Wine & Paris…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martha Da'ro - "Mr Fear"

Ze was een tijdje van de radar verdwenen, maar sinds kort staat Martha Da’ro er weer. En meteen ook meer dan ooit…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.