Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer – “Stained Glass”

De 21-jarige Amerikaanse zangeres Madison Beer werd bekend doordat Justin Bieber een tweet over haar zangkunsten plaatste. Korte tijd later tekende ze een contract met het Amerikaanse label Island Def Jam. In 2013 bracht ze dan vervolgens haar debuutsingle “Melodies” uit.

Haar nieuwe single “Stained Glass” is het meest authentieke rauwe geluid dat de emotionele zangeres ooit heeft gedeeld. Het lied is een melodieuze vertaling van haar meest kwetsbare emoties en biedt een verfrissend, eerlijk inzicht in de mentale psyche van de ster op een manier die ze nog nooit eerder aan het publiek toonde. Het lied is een boodschap, niet alleen voor haar fans, maar ook voor de mensen om haar heen om vriendelijker te zijn en geen vooroordelen te hebben omdat je nooit weet wat iemand heeft meegemaakt. De tekst in het refrein verwijst naar haar kwetsbaarheid die ze in zijn absolute vorm laat zien.

De release van het nummer gaat vergezeld van een fascinerende visualizer waarin Beer zweeft in een half-robotachtige vorm terwijl haar woorden weerklinken rond haar gedigitaliseerde recreatie.

In de piano-geleide ballade toont Beer haar kwetsbare kanten wanneer ze zich verdrietig, lelijk of depressief voelt.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 april 2020

About Author

Fien De Boe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief