Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEDS – “Addicted”

De Leuvense zangeres MEDS is vastberaden om van 2020 haar grote jaar te maken. Nadat ze in 2019 o.a. op het hoofdpodium van Suikerrock mocht pronken en in januari op onze showcase tijdens Eurosonic stond, schakelt ze nu een versnelling hoger met haar tweede singlerelease van haar aankomende debuut ep. De eerste single “Sativa” voorspelde enkel goeds en ook de opvolger schiet dus raak.

De grootste troef van MEDS is en blijft haar ongelofelijk stem, die ergens tussen Amy Winehouse en Jorja Smith te schikken is. In combinatie met haar sterke R&B-producties zorgt dit op “Addicted” opnieuw voor vuurwerk en zo groeit ze steeds meer uit tot de volgende rijzende ster in de Belgische urbanscene. In “Addicted” krijgen we een zwoele tekst met oosters getinte beats, die indruk weten te maken.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

27 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief