Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milk Teeth – “Better”

Milk Teeth is een driekoppige Engelse band die alternatieve rock afwisselt met punkrock en daartussen af en toe scherp kan uithalen. En daar waar vroeger gekozen werd voor meer punkrock en snedige uithalen, merken we toch op dat Milk Teeth iets toegankelijker wordt en ze een flinke scheut alternatieve rock toevoegen.

Het is de vierde single, waarvan we “Destroyer” en “Transparent” reeds met gemengde gevoelens ontvingen. Helaas gaat dat gevoel niet weg met deze single. De evolutie is niet voor iedereen een goede zet, en die mening delen we ook. De nieuwe songs zijn trager, rustiger en sowieso missen we de snedige uithalen. Het is allemaal wat braver dan voorheen, en het is meer eenheidsworst geworden. “Better” is toch niet zoveel beter en is niet meer dan een logisch gevolg dan wat de vorige singles waren. En daar missen we toch wel de oude Milk Teeth.

Een nieuw begin, dat is wat Milk Teeth probeert te maken. Ze gaan iets meer de stevige rock uit, in plaats van hun oudere bekende sound. Sommige fans zullen afhaken, anderen zullen Milk Teeth blijven steunen. Wij weten het nog niet. Op 27 maart komt het album Milk Teeth uit op Music For Nations en we zullen het (helaas) met lede ogen aanzien.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "Good Night On Earth"

Na het beluisteren van Eels’ laatste album Earth to Dora (2020) bleven wij wat teleurgesteld achter. Het was de dertiende langspeler van…
AlbumsRecensies

Imagine Dragons – Mercury – Act I (★★): Buitenaards matig

‘Naar de sterren en daar voorbij’, moet Imagine Dragons gedacht hebben bij het opnemen van haar vijfde plaat, Mercury – Act I….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Halsey - If I Can’t Have Love, I Want Power (★★★★½): Smaakvolle cocktail van stijlen en genres

Nadat de afgelopen maanden via sociale media veel hints gelost werden, is het vierde album van Halsey (echte naam Ashley Frangipane) If…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.