Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Milk Teeth – “Transparent”

Deze Engelse punkrockers zitten al een tijdje op onze radar en dat is vooral voor de leuke afwisseling van brave punk met hier en daar een scherpe uithaal. Ook zal je dit beter begrijpen als je de band ooit live hebt gezien, maar ook op plaat stelt deze band zelden teleur.

En laat het nu net dat pittige zijn waar we zo van houden, maar daar blijven we jammer genoeg ook bij dit nummer op onze honger zitten. Het is, voor Milk Teeth hun doen, een nogal braaf nummer waar de gezonde hoek helaas niet af is. Een braaf, voorzichtig en veilig nummer waar niets verkeerd aan op te merken is, maar waar we wat pit missen. Het refrein is ietsje snediger, maar het blinkt toch vooral uit in middelmatigheid en daar zaten we niet op te wachten.

Daar waar we nog erg hoopvol waren tijdens hun vorige single “Destroyer“, glijdt Milk Teeth af naar de brave middenmoot en zal deze band zich niet kunnen onderscheiden van andere bands in het genre. Op 27 maart komt het album Milk Teeth uit op Music For Nations en we zijn zeer benieuwd welke kant het zal opgaan.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 januari 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief