Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Feng Suave – “Maybe Another Time”

Onze favoriete noorderburen, Feng Suave, brengen opnieuw een zachte wind met hun nieuwe single “Maybe Another Time”. De twee Daniëls wisten ons vorige maand reeds aangenaam te verrassen met “Toking, Dozing”, dat net zoals de nieuwe single deel zal uitmaken van hun ep Warping Youth. Hoewel het wachten is tot 26 juni 2020 voor meer schoonheid, prikkelt “Maybe Another Time” alvast onze zintuigen.

De zachte stijl die het duo zichzelf heeft eigen gemaakt in “Maybe Another Time” brengt ons terug naar een begin jaren zestig-vibe. Eerlijk toegegeven, we wisten niet dat Feng Suave nog zachter kon klinken dan wat we op “Venus Flytrap” te horen kregen. Dat heeft alles te maken met Daniël de Jong’s betoverende stem die het ons wel erg moeilijk maakt om niet volledig weg te zweven. De afwezigheid van een refrein doet ons vermoeden dat dit nummer op heerlijk organische wijze tot stand is gekomen. We raden jullie ook aan om de videoclip te bekijken, de beelden en kleuren visualiseren de mood van het nummer perfect.

Met “Maybe Another Time” breekt Feng Suave met hun bedroompop reputatie en tillen ze zichzelf muzikaal tot een nog hoger niveau. Onze nieuwsgierigheid naar de ep Warping Youth is alvast volledig aangewakkerd.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 maart 2020

About Author

Laora Mastari


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief