Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Melanie C – “Who Am I”

Of je nu wil of niet, ruim twintig jaar na datum ken je nog steeds “Wannabe” van Spice Girls. De legendarische groep, die de term ‘girlpower’ leven inblies, bestond uit vijf verschillende persoonlijkheden met elk een passende bijnaam. Zo werd Melanie C omgedoopt tot Sporty Spice vanwege haar sportieve voorkomen. Mel C sportte inderdaad heel wat, maar at onvoldoende en dat leidde tot eetstoornissen. Iedereen zag het, maar er werd weinig tegen gedaan. Zo kreeg de wereld onder andere tijdens een legendarisch optreden op de Brit Awards een magere Sporty Spice te zien. Enkele jaren later hielden de Girls het (tijdelijk) voor bekeken en begonnen ze allemaal solocarrières. Net zoals bij haar bandgenoten, wist ook Melanie C niet meer het succes van de Spice Girls te evenaren.

Eerder dit jaar kwam Mel C al naar buiten met “High Heels” waarvoor ze samenwerkte met enkele dragqueens. Het nummer ging erover dat je jezelf graag moet zien. Een populair thema dezer dagen en ook het nieuwe “Who I Am” ligt in diezelfde lijn. Ge zijt wie ge zijt, daar komt Melanies nieuwe single op neer. Het refrein omvat niet al te veel tekst waardoor je het makkelijk begint mee te zingen. Muzikaal horen we niet veel vernieuwds en voelt het lied zelfs eerder gedateerd aan. Het nummer zou evengoed eentje kunnen zijn uit de beginjaren van de solocarrière van Sporty Spice, maar mist dan weer de spanning van pakweg “I Turn to You“. Wij hebben een tip voor Mel C: spice up your music!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1201 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alfie Templeman - "Who I Am"

We tipten Alfie Templeman de afgelopen maanden al als een beloftevolle nieuwkomer, en vandaag komt hij opnieuw met nieuwe muziek. De Brit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.