Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alfie Templeman – “Who I Am”

We tipten Alfie Templeman de afgelopen maanden al als een beloftevolle nieuwkomer, en vandaag komt hij opnieuw met nieuwe muziek. De Brit is amper zeventien, maar is intussen al een tijdje bezig met muziek maken. Hij groeide op in het noorden van Londen, waar hij in zijn slaapkamer aan muziek schreef. Op zijn vijftiende bracht hij zijn eerste ep uit en baande hij zich al gauw een weg naar de hippe blogs en labels. Deze maand verlaat Alfie Templeman trouwens zijn vertrouwde thuis om samen met Sports Team door het land te kruisen. We vermoeden dat “Who I Am” ook zijn weg naar de setlist zal vinden.

Zo jong zijn en al zulke doordachte en uitgewerkte muziek maken; Alfie Templeman blijft ons steeds meer verbazen. “Who I Am” is alweer een dreampopbanger van formaat, waarop we enkel en alleen kunnen constateren dat deze tiener de komende jaren heel groot zal worden. Zijn sound is ondertussen ook al wat uitgediept en klinkt heel volwassen. De loepzuivere stem blijft op het nieuwe nummer zonder meer het geheime wapen waarmee hij ons steeds opnieuw weer helemaal warm krijgt. De gitaar klinkt heel vrolijk en geeft “Who I Am” een dromerig randje. Alfie Templeman is een wervelwind in de muziekindustrie, die algauw groter en groter zal worden.

Facebook

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2021 maakt longlist bekend

Naar jaarlijkse gewoonte maakt de BBC weer de volgens hen tien meest veelbelovende namen van het komende jaar bekend, die we heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - "Shady"

Singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer. Deze drie termen gebruikt de zeventienjarige Alfie Templeman om zichzelf te beschrijven. Laat je zeker niet misleiden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.