Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Violent Soho – “Pick It Up Again”

Violent Soho is een Australische band die heel erg klinkt alsof het dertig jaar geleden kon gemaakt zijn. Grunge is een leidraad waar je bij deze heren al een eindje mee komt. Met een stevige dosis humor is de muziek niet alleen leuk om te horen, maar zijn de clips ook leuk om te bekijken. De band maakt in eigen land al heel wat naam en het mag dan ook eens bij ons gaan gebeuren denken we zo.

De nieuwe single is het soort grunge dat dicht aanleunt bij Dinosaur Jr, the Melvins en andere gitaarbands. De gitaar is zeker prominent aanwezig en zorgt met een goede solo voor de grootste aanwezigheid. Tegelijk klinkt “Pick It Up Again” ook vrij melodisch en is het nooit erg zwaarwichtig. Door het vlotte karakter van de muziek, is het een nummer geworden dat door veel liefhebbers zal gesmaakt worden.

Dat het sympathieke gozers zijn, dat bewijst de clip. “Pick It Up Again” is de vierde single van de nieuwe plaat Everything Is A-OK, die uitkomt op 3 april. En het heeft er alles van dat deze plaat wel eens een leuke plaat kan worden.

Facebook / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 maart 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief