Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Perfume Genius – “On The Floor”

Het is altijd koffiedik kijken als Perfume Genius met nieuwe muziek komt. De één vindt het namelijk geniaal, de ander krijgt het er warm noch koud van. Hoe het ook mag zijn, op 15 mei komt Mike Hadreas, want dat is de echte naam van Perfume Genius, met een gloednieuw album. Uit Set My Heart On Fire Immediately kregen we al het tamelijk stevige “Describe” en dat wordt nu opgevolgd door het iets zachtere “On The Floor”.

Perfume Genius is een project dat zich blijft ontwikkelen. Waar hij op zijn eerste platen nog heel breekbaar klinkt, komt hij met “On The Floor” eens te meer uit zijn schulp. Het is namelijk een erg dansbaar nummer dat ons wat doet denken aan de gloriedagen van Yeasayer. Vooral het speciaal gebruik van de synths in combinatie met de unieke stem van Hadreas geeft ons dat gevoel. Het is groovy en we kunnen zelfs zeggen dat een deel van de luisteraars hier niet stil op zal kunnen blijven staan. Na één luisterbeurt heb je dan ook door hoe het in elkaar zit, en het gevolg is dat het makkelijk in je hoofd nestelt. Een heel cool liedje van Perfume Genius van een nu al erg diverse plaat.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 maart 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief