Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly – “Bullets With Names (feat. Young Thug, RJmrLA en Lil Duke)”

© CPU – Ymke Dirikx

Hiphop heavyweight Machine Gun Kelly is terug met nieuw materiaal. Zijn nieuwste album Hotel Diablo dateert van afgelopen zomer. Dat album deed het enorm goed met nummers als “Candy” in samenwerking met collega rapper Trippie Redd, maar ook “I Think I’m Okay” met de Britse punk rock sensatie Yungblud. Eind december dropte hij nog een nummer “Why Are You Here”, maar nu is het dus tijd voor “Bullets With Names”, een multicollab met Young Thug, RJmrLA en Lil Duke.

De beat voor “Bullets With Names” werd gemaakt door Ronny J, die bekend staat vanwege zijn iconische ‘Oh My God Ronny’ producer tag. Zoals gewoonlijk van Ronny J krijgen we een staalharde instrumental te horen waarbij de 808’s en hihats inslaan als een bom. Op de achtergrond horen we een fluitje, maar de drums zijn duidelijk het belangrijkst. “Bullets With Names” is een typisch hiphopnummer. MGK, Young Thug, RJmrLA en Lil Duke flexen erop los, en hoewel de flow goed zit, klinkt het over het algemeen te eentonig en weinig vernieuwend. Hier hadden we net wat meer van verwacht eerlijk gezegd.

13 maart 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief