Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly – “why are you here”

©CPU – Ymke Dirikx

Machine Gun Kelly is de ‘wild boy’ in de US rapscène, een imago dat hij maar al te graag koestert. Naast zijn ruzie met Eminem, viel hij het afgelopen jaar vooral op dankzij zijn samenwerking met Yungblud en zijn nieuwste album Hotel Diablo. In september speelde Machine Gun Kelly nog een zeer amusant optreden in de Ancienne Belgique en liet hij merken ook een goede muzikant te zijn. De Amerikaan maakte nog de belofte volgend jaar met een poppunkalbum op de proppen te komen en van dat project krijgen we vandaag een eerste voorsmaakje genaamd “why are you here”.

Dat Machine Gun Kelly zelf graag eens een gitaar in zijn hand neemt en achter een drumstel plaatsneemt, is algemeen bekend en daarom verbaast het ook niet dat Machine Gun Kelly nu meer de rockkant uitgaat. “why are you here” is op zich wel een leuk poppunknummer, maar dan wel heel braafjes en basic gehouden. De gitaren hadden voor de rest ook wat strakker en gewaagder mogen klinken, al maakt het einde wel wat goed. Het refrein is voor de rest makkelijk mee te zingen en blijft hangen. In zijn geheel is “why are you here” een zeer degelijk poppunknummer, al hopen we dat er op de nieuwe plaat ook wat meer risico’s worden genomen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief