Muzieknieuwtjes

Ty Segall, Trixie Whitley, Devendra Banhart en meer komen naar het OLT Rivierenhof

© CPU – Jan Van Hecke

Terwijl er steeds meer optredens afgelast worden vanwege corona, worden er gelukkig nog steeds nieuwe aangekondigd. Het openluchttheater van het OLT Rivierenhof weet elk jaar mooie namen te strikken voor de zomermaanden en ook in 2020 is dat niet anders. Tickets voor Whispering Sons en Bryan Ferry zijn niet meer te verkrijgen, maar wie er bijvoorbeeld Portland, Brihang of Het Zesde Metaal aan het werk wil zien, kan nog tickets kopen.

Fans van Tourist LeMC moesten er ook snel bij zijn, want zijn optredens op 20 en 21 juli zijn inmiddels uitverkocht, maar de troubadour keert nog eens terug op 19 augustus. Er werden eveneens nog twee Belgische acts aangekondigd. Trixie Whitley speelt op 26 juli in het OLT en op 12 augustus kan je er de unieke samenwerking tussen The Colorist Orchestra en Gabriel Rios zien.

Brian Wilson van The Beach Boys houdt op 24 juni halt in het OLT tijdens zijn greatest hits tournee. Op 6 juli zorgt Devendra Banhart voor een mooie portie folkmuziek en enkele dagen later zal ook de eigenzinnige Cat Power staan schitteren op het podium in open lucht. Zij zal op 11 juli te zien zijn. Meer naar het einde van augustus toe zal er nog een vrij indrukwekkende naam te aanschouwen zijn in Antwerpen. Op 27 augustus treedt namelijk niemand minder dan Ty Segall & The Freedom Band op in het Rivierenhof.

Voor meer informatie en tickets verwijzen we u door naar de website van het OLT Rivierenhof.

632 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Compact Disk Dummies @ OLT Rivierenhof: Vierhonderd paar daverende dansbenen

Vrijdagavond betekent voor de meesten onder ons dat we eindelijk aan het weekend mogen beginnen. Je kan dat bijvoorbeeld voortreffelijk inzetten door…
LiveRecensies

De Nieuwe Lichting (Sunday Rose, The Radar Station & Crooked Steps) @ OLT Rivierenhof: Drie straffe staaltjes vol talent

De Nieuwe Lichting: een muziekwedstrijd van Studio Brussel waarin de luisteraars samen met enkele experts op zoek gaan naar drie opkomende bands…
LiveRecensies

Glints @ OLT Rivierenhof: Van het zitje

Er eens gezellig op uit met wat live muziek? OLT Rivierenhof maakt het ook deze zomer mogelijk en nodigt dit jaar binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.