Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Porter Robinson – “Something Comforting”

 

De Amerikaanse dj en producer Porter Robinson is helemaal terug van weggeweest. Omwille van problemen met zijn mentale gezondheid bleef het een tijdje lang stil rond hem. Maar eind januari keerde hij terug met nieuwe single “Get Your Wish”. Er zit dit jaar dan ook een nieuw album aan te komen, dat Nurture zal heten. De exacte releasedatum is nog niet geweten, maar als voorproefje geeft Robinson nu ook een tweede single vrij van die nieuwe plaat. En wat zijn we blij dat hij terug is.

“Something Comforting” klinkt hoe de titel doet vermoeden. Een verwelkomende gitaarmelodie zet het nummer in gang. Daarna krijgen we een gemoduleerde stem te horen die ons naar de drop begeleidt. Die drop is er eentje met verschillende elektronische synthgeluiden, het voelt heel vrolijk en uplifting aan. De drop heeft twee gedeeltes: het eerste deel is future bass terwijl het tweede deel nog wat meer uptempo is. Porter Robinsons muziek blinkt uit in zijn variëteit. We zijn dan ook heel benieuwd wat hij op dat nieuwe Nurture in elkaar heeft gestoken.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Porter Robinson - “Get Your Wish”

De Amerikaanse producer Porter Robinson is al jaar en dag een gevestigde waarde in de elektronische muziekscene. In het verleden werkte hij…
Features

De vijf van "Den Beir" - 42

Eind van de week betekent bij ons een kleine round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.