Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Enter Shikari – “thē kĭñg”

Enter Shikari The King

Nog even geduld en dan komt Enter Shikari met hun gloednieuwe plaat Nothing Is True & Everything Is Possible. Het is ondertussen drie jaar geleden sinds we konden genieten van een nieuw album en bij de fans begon het al te jeuken voor nieuwe muziek. “thē kĭñg”, zo heet de nieuwste en die volgt heel snel op hun vorige single “{ The Dreamer’s Hotel }”.

“{ The Dreamer’s Hotel }” was een single die alles deed wat hij moest doen. Hij vinkte alle juiste vakjes aan en je voelde perfect waar de mannen van Enter Shikari vandaan kwamen en waar ze met experimentele synths en drumpartijen naartoe wilden. Als fan van het eerste uur kon je die single niet slecht vinden. Met “thē kĭñg” zal je daarentegen misschien niet datzelfde gevoel krijgen. De stevige gitaren die doorspekt zijn met elektronische invloeden definiëren Enter Shikari en zijn niet genoeg aanwezig in dit nummer. Het mist een climax en je blijft met honger achter. “thē kĭñg” zal gelukkig maar een van de vijftien nummers op die nieuwe plaat zijn, dus onze nieuwsgierigheid voor Nothing is True & Everything Is Possible is nog niet verdwenen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 maart 2020

About Author

Michiel Gulickx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief