Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Madness, Equal Idiots en meer voor Sjock festival

© CPU – Cédric Depraetere

De line-up van Sjock Festival krijgt meer en meer vorm, en samen met die vorm krijgen ook wij meer en meer zin om ons naar Gierle te begeven. Vandaag kondigt het festival de Britse grootheid Madness aan als headliner op vrijdag, maar daar blijft het niet bij. Ook Equal Idiots (BE), Doghouse Sam And His Magnatones (BE), Hola Ghost (DK), L.A. Machina(USA), Pizzatramp (UK), Speedözer (BE) en Smooth Lee (BE) tekenen present. De volledige line-up per dag vind je op de site, tickets gaan in verkoop vanaf 16u deze middag. Het is 99 euro voor een combiticket. Binnenkort volgen nog namen met daarbij nog één grotere. Het wordt alvast een mooie 45ste editie daar.

Line-up tot nu toe (laatste namen volgen spoedig):

Main Stage

Madness, Dropkick Murphys, Social Distortion, Agnostic Front, Black Lips, Oh Sees, Phil Campbell and the Bastard Sons, Equal Idiots, New Bomb Turks, Pat Todd and the Rankoutsiders, Death by Unga Bunga, White Fang, This Means War, Pizzatramp, Hola Ghost, Stiff Richards, L.A. Machina, Decent Criminal, Uncle Bard and the Dirty Bastards, Neighborhood Brats, Speedözer, Hukkelfukkers, Smooth Lee

At The Titty Twister

The Blasters, The Sadies, Jason Ringenberg and Band, Voodoo Swing, Vandoliers, Slacktone, Arsen Roulette, Dry Riverbed Trio The Same Old Shoes, The Ragtime Rumours, Doghouse Sam And His Magnatones , Belle Starr and the Boot Jacks, Sean K. Preston

2 maart 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief