Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Woodie Smalls & Isaiah Rashad – “What Typa Time”

Woodie Smalls laat ons nu al meer dan een jaar uitkijken naar zijn nieuwe album. Met “What Typa Time” laat hij de verwachtingen stijgen, want hij werkte samen met niemand minder dan Isaiah Rashad. Het maatje van Kendrick Lamar brengt voor het eerst sinds 2017 een nieuwe verse uit. Dat hij hier uitgerekend voor de single van Woodie Smalls kiest, is geen toeval. De Sint-Niklazenaar wil zich duidelijk terug naar de top van de Belgische hiphopwereld knokken.

“What Typa Time” is een nummer waarin je volledig kunt wegdromen naar hogere sferen. De zweverige synthbeat werkt verslavend en doet wat terugdenken aan het “Planet Shrooms”-tijdperk. Ook zijn teksten doen terugdenken aan de goede oude Woodie Smalls. Niet alleen de beat werkt verslavend, ook het refrein zorgt ervoor dat je deze single op repeat zet. Het zorgeloze karakter doet je even afdwalen van de realiteit. De verse van Isaiah Rashad past perfect in de vibe: zijn unieke stijl gaat vlekkeloos samen met de dromerige raps van Woodie Smalls. De Amerikaan doet ons watertanden naar nieuw materiaal.

Woodie Smalls keert met “What Typa Time” terug naar zijn roots. Samen met Isaiah Rashad weet hij een ontspannen stemming te creëren. Wij kijken geduldig uit naar een nieuw album van de Belgische rapper. De verwachtingen zijn alvast hoog.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

36 posts

About author
Music & Fashion fan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Kendrick Lamar - "The Hillbillies"

Het is altijd een beetje gissen naar wat heersend hiphopkoning Kendrick Lamar op elk moment uitspookt. De tour van zijn monumentaal nieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost & Ski Aggu - “Friesenjung” (feat. Otto Waalkes)

Joost Klein mag op het gebied van ‘Hollanders met een hoek af’ de laatste twee jaar dan wel concurrentie hebben gekregen van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.