Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Redleg – “Floating” (ft. nour)

De nieuwe generatie muziekmakers heeft geen grote labels nodig om muziek aan de man of vrouw te brengen, want dankzij platformen als Spotify en SoundCloud is het makkelijker dan ooit om je muziek te releasen. De jonge Brusselse producer en zanger Redleg weet er alles van, want hij wist al meer dan 600.000 streams te verzamelen voor zijn debuutalbum dat hij een jaar geleden uitbracht. Sindsdien kregen we enkel losse singles, die wel al lieten zien dat we heel wat moois kunnen verwachten.

Samen met goede vriendin en artieste nour dook hij opnieuw de studio in om aan een opvolger voor hun geslaagde samenwerking “Drowning” te werken. “Floating” kwam uiteindelijk uit de bus en is een lichtjes geheimzinnig popnummer dat door de vocals ook wat weg heeft van soul en r&b. Het nummer dobbert rond op eenzelfde vibe, maar verveelt toch niet. Een leuke worp van twee diy-artiesten die tonen dat je geen grote studio’s of producers nodig hebt om je ding te kunnen doen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief