Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Redleg – “Yin Yang”

Op je achttiende een eerste album uitbrengen dat je helemaal zelf geproduced hebt. Je hebt er de durf voor nodig, maar de jonge Belgische rapper en muzikant Benjamin Gelder aka Redleg bewees dat hij dat lef bezit. Eerder dit jaar verscheen zijn debuutalbum Nino, waarmee hij zonder de hulp van een label meer dan een half miljoen streams haalde. Ook zijn livedebuut in september op het Seneffe festival smaakte naar meer, waardoor we blij zijn dat we vandaag een nieuwe release van het jonge talent krijgen.

“Yin Yang” is wederom een sluw in elkaar gestoken nummer, dat zich ergens tussen hiphop en pop bevindt. Heel wat soundeffecten zorgen voor leuke extra’s, maar het is de coole flow van Gelder die vooral in de strofes hun werk doen. In de refreinen klinkt hij jammer genoeg soms wat minder en zo horen we hem iets liever rappen dan zingen. Al bij al wel weer een leuke single van fris Belgisch talent.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

10 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief