Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Sam Fender, Brittany Howard, Whispering Sons, Clairo en meer vervoegen line-up Down The Rabbit Hole 2020!

© CPU – Cédric Depraetere

We hebben toch weer een tijdje moeten wachten op een nieuwe drop namen van Down The Rabbit Hole, maar het Nederlandse festival in Beuningen is vandaag dan toch uit hun winterslaap gekropen. Een nieuwe klepper van formaat is er niet bij, maar daarvoor wel een heel aantal bevestigingen die de undercard nog indrukwekkender maken. Zo prijken sinds vandaag Brittany Howard, Hot Chip, Sam Fender, Donnie, Whispering Sons, Muthoni Drummer Queen, Pongo, boy pablo, Clairo, Avalon Emerson, Bomba Estéreo, Jungle By Night, Mama Snake, AFRODEUTSCHE, Klangstof, Kojey Radical, Polo & Pan, Romy (van The xx), Steam Down en Naaz mee op de affiche. Eerder waren onder andere Tyler, The Creator, Disclosure, Wilco, FKA Twigs en Beck aangekondigd als headliner van het festival. Binnenkort maakt Down The Rabbit Hole de line-up compleet met een laatste lichting namen.

Het festival gaat dit jaar door in hetzelfde weekend als Rock Werchter (3-5 juli). De ticketverkoop is reeds gestart. Voor meer info kan je terecht op de website van het festival.

26 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief