Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien – “This Is How We Say Goodbye”

De Belgische singer-songwriter Jan-Wouter Van Gestel, beter bekend als Tout Va Bien, heeft een nieuwe single klaar. Hij heeft er al een redelijk lange en succesvolle carrière opzitten. In 2013 werd hij winnaar van de eerste editie van De Nieuwe Lichting. Twee jaar later bracht hij dan zijn debuutalbum Kepler Star uit en in 2017 deed hij daar nog de ep A Curious Encounter With bij. Sindsdien is het redelijk stil geweest rond de Mechelse muzikant, buiten een single “Lombok” in 2018, maar nu is Tout Va Bien dus terug met “This Is How We Say Goodbye”. Een comeback is alvast ‘in the making’.

Het nummer begint met een vredige pianomelodie. Tijdens het instrumentale stuk krijgen we gezelschap van wat blazers en strijkers die het geheel wat voller doen klinken, zeker in een liveversie moet dat zeer genietbaar zijn. Jan-Wouter zingt over wat een vriendelijke Zweed hem ooit vertelde toen hij in Australië was: ‘Everything’s gonna be Alright, Jay Dub / Sometimes the best thing is to say goodbye’. In die zegswijze zit heel wat waarheid, en dat goot hij in een pakkende song. Tout Va Bien is naar eigen zeggen terug met een reiskoffer vol nieuwe muziek en wij zijn zeer benieuwd wat Van Gestel nog uit die koffer kan toveren in de toekomst.

 

24 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief