Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien – “Sweet Entropy”

In het muzieklandschap is er, zeker anno 2022, geen tijd meer om stil te staan. Zo moet Tout Va Bien bijvoorbeeld nog Come a Little Closer voorstellen in de Ancienne Belgique, een plaat die ondertussen al bijna twee jaar in de rekken ligt, maar is de man vandaag alweer terug met nieuw materiaal. We kunnen het Jan-Wouter Van Gestel eigenlijk niet kwalijk nemen, want het coronavirus speelde hem zeker parten. Een show maar liefst vier keer moeten uitstellen, het is niet niks. Gelukkig lijkt hij wel te bekomen met het nieuwe “Sweet Entropy”.

Rustgevende aurabollen in verschillende kleuren; het is een beetje het handelsmerk van deze nieuwste creatie. Eentje dat het muzikale perfect blijkt te ondersteunen. Met een dromerige synthsectie komt “Sweet Entropy” op gang, om het tempo dan de hoogte in te jagen. De zachte stem van Jan-Wouter Van Gestel blijkt dan weer de ideale toevoeging aan dat geheel, waardoor je je al snel met je hoofd in de wolken begeeft. Daar ben je weliswaar niet om weg te dromen, maar om een voorzichtig dansje te placeren! Lekker euforisch dus, die nieuwe van Tout Va Bien. Perfect voor in het zonnetje!

Op 29 mei staat Tout Va Bien in de Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

2198 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien - "Corrupted Hearts"

De Nieuwe Lichting 2013 ligt al zeven jaar achter ons. De jonge Jan-Wouter Van Gestel werd toen bekend met de magistrale en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien - "Have You (The Island Song)"

In 2013 leerden we tijdens de Nieuwe Lichting Van Studio Brussel Jan-Wouter Van Gestel aka Tout Va Bien kennen. Daar werd hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien - “This Is How We Say Goodbye”

De Belgische singer-songwriter Jan-Wouter Van Gestel, beter bekend als Tout Va Bien, heeft een nieuwe single klaar. Hij heeft er al een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.