Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tout Va Bien – “Lombok”

Alles lijkt goed te gaan met Tout Va Bien. Na de geboorte in het nest van Stubru-wedstrijd De Nieuwe Lichting bracht de éénmansband later twee EP’s uit, Kepler star en A CURIOUS ENCOUNTER with. Nu komt Jan Wouter Van Gestel, bezieler van Tout Va Bien en dromer van beroep, met een nieuwe single “Lombok” aankloppen.

“Lombok” komt meteen binnengemarcheerd als een verlorengelopen fanfaredrummer. Het klinkt minder somber en zwaar dan de gemiddelde emotionele waterval bij een Tout Va Bien-nummer, maar daarnaast is het ook gewoon een bloedeerlijk liefdesliedje. “Lombok” is intiem en nodigt uit om te dromen over een plek waar je zonder twijfel je lentedag wil doorbrengen.

Facebook / Website

1 april 2018

About Author

Juno Berckmoes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief