FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Squarepusher, The Comet Is Coming, Altın Gün, DJ Koze en 20 anderen voor Dour

© CPU – Bert Savels

De line-up van Dour 2020 sijpelt mondjesmaat binnen, en zo kregen we eerder deze week al de avant-gardemetal dag op ons bord geserveerd. Maar daar blijft het niet bij voor deze week en zo komt Dour met maar liefst 24 nieuwe namen voor zijn festival. Zo krijgen we heel wat elektronische namen met een bepaalde indie-invloed. Denk maar aan Squarepusher, Rone, Amon Tobin Presents Two Fingers, FJAAK, Palms Trax, Motor City Drum Ensemble, Dixon, Gerd Janson, Mella Dee, Ross From Friends, Eclair Fiti, Meetsysteem, Folamour en DJ Koze. Een iets meer jazz-invloed komt er dan van onder meer The Comet Is Coming, Les Louanges, Nubya Garcia, Jayda G en Kamaal Williams. De funk krijg je uit de hoek van Franc Moody en een iets exotischer gevoel komt er met Altın Gün en The Mauskovic Dance Band. Tot slot verwelkomt Dour ook nog Oliver Tree en Inner City.

Met deze 28 namen erbij krijgt de line-up van Dour steeds meer vorm. De komende weken zou nog veel meer volgen. De ticketverkoop is reeds gestart.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Woensdag 15 juli 2020: African Express – AZF – Carl Cox – Eats Everything – La Fleur – Maceo Plex – Zwangere Guy

Donderdag 16 juli 2020: 999999999 – Ben Klock – Billx – Black Lips – Black Sun Empire – Excision – Freeze Corleone – Honey Dijon – Inner City – Kings of The Rollers – Mahalia – Nastia – Oxmo Puccino – Palms Trax – Rienier Zonneveld – Turno – Yseult

Vrijdag 17 juli 2020: The Black Madonna –  FJAAKFolamourGerd Janson – James Blake – Kalash – Les Louanges – Lujipeka – Men I Trust – Nemir – Oliver TreeRoneRoss From Friends – Stormzy – Sven Väth – Talaboman – Yves Tumor

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky – Alkpote – Altarage – Altın Gün –Amenra – Angèle – Brutus – The Comet Is Coming – Cult of Luna – Dirtyphonics (live) – Franc Moody –  Gatecreeper – Lethvm – Lorenzo – Lous and the Yakuza – MeetsysteemMella Dee – Niska – OBOY – Princess Nokia – Regard Les Hommes Tomber x Hangman’s Chair – Squarepusher

Zondag 19 juli 2020: Amon Tobin Presents Two Fingers –Chronixx – Dixon – DJ Koze – EarthGang – Eclair Fifi – Floating Points – Flohio – Föllakzoid – Fuzz – GoldLink – Jayda G – Kamaal Williams – Koba LaD – The Mauskovic Dance Band – Modeselektor – Motor City Drum EnsembleNubya Garcia – The Psychotic Monks – TNGHT – Vladimir Cauchemar

2969 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Geen Rock Werchter, Tomorrowland, Dour en Pukkelpop door het coronavirus

De festivalzomer hing al enige tijd aan een zijden draadje en het lijkt erop dat er in België alvast niet veel meer…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

TNGHT, Princess Nokia, Lous and The Yakuzza en meer hiphop naar Dour 2020!

Dour komt met de dag dichter bij en dat betekent ook dat we nog een heleboel bands en artiesten te goed hebben….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, The Black Lips, Modeselektor, GoldLink en meer naar Dour 2020!

De afgelopen maanden loste Dour enkel mondjesmaat een aantal namen, maar vandaag krijgen we dan toch een eerste grotere lichting namen. Grootste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.