Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessy Lanza – “Lick in Heaven”

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat de Canadese producer Jessy Lanza buzz maakte met haar tweede album Oh No. Sindsdien heeft ze wel niet stilgezeten. De afgelopen jaren was ze druk in de weer met optreden, dj’en en ook het voorbereiden van een nieuw album. Op details hierover is het nog even wachten, maar een nieuwe single is er al. Het vederlichte “Lick in Heaven” klinkt anders dan de stevige UK bass-invloeden van haar vorig album, maar weet toch te bekoren.

Op het nieuwe nummer krijgen we dus geen potige beat voorgeschoteld, maar wel een vernuftig gevoel voor pop te horen. Jessy Lanza combineert haar gekende etherische zang met vintage synthpop en een opvallende hoeveelheid funkiness. Hoewel ze op “Lick in Heaven” haar muziek lijkt uit te kleden van de stevigste elementen, vult ze die leemte op met memorabele hooks, verfijnde productie en een paradijs aan details. Op een album is het nog even wachten, maar met dit poppy nummer zal de dansvloer ondertussen niet leeg zijn.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

20 februari 2020

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief