Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessy Lanza – “Lick in Heaven”

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat de Canadese producer Jessy Lanza buzz maakte met haar tweede album Oh No. Sindsdien heeft ze wel niet stilgezeten. De afgelopen jaren was ze druk in de weer met optreden, dj’en en ook het voorbereiden van een nieuw album. Op details hierover is het nog even wachten, maar een nieuwe single is er al. Het vederlichte “Lick in Heaven” klinkt anders dan de stevige UK bass-invloeden van haar vorig album, maar weet toch te bekoren.

Op het nieuwe nummer krijgen we dus geen potige beat voorgeschoteld, maar wel een vernuftig gevoel voor pop te horen. Jessy Lanza combineert haar gekende etherische zang met vintage synthpop en een opvallende hoeveelheid funkiness. Hoewel ze op “Lick in Heaven” haar muziek lijkt uit te kleden van de stevigste elementen, vult ze die leemte op met memorabele hooks, verfijnde productie en een paradijs aan details. Op een album is het nog even wachten, maar met dit poppy nummer zal de dansvloer ondertussen niet leeg zijn.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BAYLI - "think of drugs"

BAYLI heeft er niet de gemakkelijkste jeugd opzitten, maar probeert uit die negatieve ervaringen iets positiefs te maken aan de hand van…
LiveRecensies

Jessy Lanza @ Botanique (Rotonde): Iets minder gedanst dan gedacht

De Canadese Jessy Lanza maakte de voorbije tien jaar al heel wat nummers en brengt die live als een ware eenmans-dj. Na…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.