Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BAYLI – “think of drugs”

© Quinn Blackburn

BAYLI heeft er niet de gemakkelijkste jeugd opzitten, maar probeert uit die negatieve ervaringen iets positiefs te maken aan de hand van muziek. De Amerikaanse zangeres uit Brooklyn heeft er net een uitgebreide tour met SHYGIRL en Jessy Lanza opzitten, maar blijft niet bij de pakken zitten. In september is ze te horen op demon time, het nieuwe album van Mura Masa, en ook solo zit er veel muziek aan te komen. Haar debuut-ep stories from new york werd al bijzonder goed ontvangen, dus niets staat een gouden toekomst meer in de weg.

Op haar nieuwe single “think of drugs” heeft BAYLI het over haar relatie met drugs, aangezien ze consumptie van heel dichtbij heeft meegemaakt in haar jeugd. Het nummer ontstond tijdens een sessie met haar producer Brody Myles waarin ze zich van haar meest persoonlijke kant wou laten zien. Op productioneel vlak is de single een weemoedig popnummer met een r&b-productie, waarin haar ruwe en emotionele boodschap prima weet over te komen. “think of drugs” is met andere woorden een aangrijpende single waarin we een artiest horen die nog heel wat verhalen met de wereld wilt delen.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1755 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

slowthai - UGLY (★★★★★): Lelijkheid op het allermooist

Wij weten niet zo goed wat het is, maar we raken altijd in de ban van artiesten die overduidelijk een gekwelde ziel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - "Feel Good"

We gaan allemaal wel eens door een periode waarin niets echt lekker lijkt te gaan. Het voelt dan alsof vrijwel alles helemaal…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gretel Hänlyn - "Wiggy"

Soms komen er opkomende artiesten voorbij waarvan je weet dat hun toekomst ontzettend rooskleurig zal zijn. Een van die muzikanten is Gretel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.