Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Asaph Sampa – “Boarding Flights 2180”

Asaph Sampa is een Antwerpse rapper die tot voor kort onder onze radar is gebleven. De jonge artiest heeft echter al drie singles en twee ep’s op zijn naam staan en deed een feature op Rare Akuma’s debuutplaat. Met zijn nieuwste release “Boarding Flights 2180” weet Asaph Sampa alvast onze harten te veroveren en worden de eerste stappen richting een groter publiek gezet.

In “Boarding Flights 2180” neemt Asaph Sampa ons mee op reis naar een plek van rust. De beat is heel melodieus en de raps zijn melancholisch, wat een sfeer creëert om in weg te dromen. Toch blijft het geheel urban wanneer je beseft dat die “2180” uit de titel overeenstemt met de postcode van het Antwerpse Brasschaat. Asaph Sampa weet op een buitengewone manier het ruige geluid van undergroundhiphop te combineren met een gelukzalig gevoel van liefde en rust. Dit heeft veel te maken met zijn aangename stem, maar nog meer met een verfijnd talent voor het opbouwen van sfeer.

Als je er benieuwd naar bent of Asaph Sampa dit gevoel ook live kan overbrengen, kan je hem morgen aan het werk zien tijdens Rare Akuma presents: Hellraiser Phase Two in de Trix.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 februari 2020

About Author

Baldwin Verhoeven


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief