Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tsar B – “Unpaintable”

© Anouk van Kalmthout

Het is al weer even geleden dat we nog iets hoorden van onze eigenste Tsar B. Justine Bourgeus krijgt meer en meer erkenning voor haar alternatieve r&b. Dat ze haar eigen muziek producet, kan daar wel eens iets mee te maken hebben. De getalenteerde Bourgeus zingt, producet en speelt viool. Haar laatste single “Rome (Solve You)” kwam eind vorig jaar nog uit en nu is het al tijd voor “Unpaintable”. Dit nummer ligt sterk in lijn van een meer gebroken, kwetsbare kant die we voor het eerst hoorden op debuutplaat The Games I Played.

Het nummer wordt ingeleid door dramatische vioolsnaren om naarmate het einde te ontspruiten in stevigere elektro. Op die manier wordt de kwetsbaarheid van “Unpaintable” even doorbroken. Dit is zeker niet een van Tsar B’s meest catchy nummers, maar “Unpaintable” is nog steeds een degelijke song en heeft een magische gloed over zich heen. We zijn benieuwd welke kant de artieste zal opgaan in haar volgend werk.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

13 februari 2020

About Author

Ann-Frédérique Lorquet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief