Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Glints – “Minimum Wage”

© CPU – Ymke Dirikx

Glints is er weer met een nieuwe single. Na “Lemonade Money” in november krijgen we nu “Minimum Wage” te horen; beide singles zullen hoogstwaarschijnlijk op zijn debuutalbum Choirboy staan. Diens release staat gepland voor 6 maart, tevens de dag waarop hij een show speelt in de AB in Brussel.

“Minimum Wage” is een energieke rapsong die stikt van de trap- en grimevibes. De strijkers in de instrumental maken het geheel wat dreigend, net als de snelle strofes van Glints die deze keer haast agressief binnenkomen. Het doet wat denken aan een disstrack, maar dan eentje over geld. We horen een heel andere stijl dan op “Lemonade Money”, alhoewel het onderwerp duidelijk zeer gelijkaardig is. Glints klinkt enthousiast en hongerig op “Minimum Wage”; we zijn benieuwd wat dit met een publiek erbij teweeg kan brengen.

12 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief