Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Glints – “Lemonade Money”

© CPU – Ymke Dirikx

België barst van de goeie muziek en als er één iemand is die afgelopen jaar de erkenning kreeg die hij verdiende, dan is dat Glints. De Britse Antwerpenaar is al een paar jaar aan zijn discografie aan het bouwen en met hitjes als “Bugatti” en onlangs nog het geweldige “Fear” met DVTCH NORRIS is de man helemaal aan het doorbreken. Hij kreeg deze zomer dan ook de eer om de Dance Hall van Pukkelpop al op de eerste avond af te breken, en dat lukte Glints zonder enige moeite met een indrukwekkende show. We kregen toen ook al een hoop nieuwe nummers te horen, die ons zeker konden bekoren. Ook het nieuwe “Lemonade Money” doet ons reikhalzend uitkijken naar een debuutplaat.

De nieuwste van Glints klinkt meteen al een pak speelser dan we van de man gewoon zijn. De beats blijven zeker aanwezig en ook de raps zijn weer van hoge kwaliteit, maar de vrolijke elektronische geluiden maken het nummer extreem dansbaar. Ze brengen een zekere Oosterse sfeer in de single, die perfect samengaat met Glints’ gekende sound. Een gewaagde keuze, maar het resultaat is wederom geweldig. Door de poppy invloed wordt “Lemonade Money” ongetwijfeld een dikke radiohit, want het is simpelweg een steengoed nummer.

Glints’ debuutplaat Lemonade Money verschijnt op 6 maart en dat viert hij meteen met een show in de Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 november 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief