FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dropkick Murphys en Oh Sees onder nieuwe namen Sjock Festival

© CPU – Sven Michiels

De 45ste editie van Sjock in Gierle lijkt er eentje voor de geschiedenisboeken te worden. Het festival omschrijft zichzelf als het rock ‘n’ roll highlight van het jaar, en als je eens door de voorlopige line-up struint, lijken ze niet te liegen. Onder meer Social Distortion, Agnostic Front, Black Lips en The Sadies zijn al te vinden op de line-up en daar komen vandaag nog wat namen bij. Zo krijgen we de punkers van Dropkick Murphys, die onlangs nog Vorst Nationaal platspeelden, en Oh Sees, die live altijd furieus tekeer gaan. Verder komen ook New Bomb Turks, Voodoo Swing, This Means War, Dry Riverbed Trio en Stiff Richards. En de line-up is nog niet compleet! Er komt nog een headliner voor de vrijdag aan, naast nog heel wat andere namen.

Meer info vind je op de site van het festival. De ticketverkoop start binnenkort. Onder het filmpje vind je nog eens de volledige line-up.

Line-up tot nu toe (meer namen volgen!)

Main Stage

Dropkick Murphys, Social Distortion, Agnostic Front, Black Lips, Oh Sees, Phil Campbell and the Bastard Sons, New Bomb Turks, Pat Todd and the Rankoutsiders, Death by Unga Bunga, White Fang, This Means War, Decent Criminal, Uncle Bard and the Dirty Bastards, Neighborhood Brats, Stiff Richards, Hukkelfukkers

At The Titty Twister

The Blasters, The Sadies, Jason Ringenberg and Band, Voodoo Swing, Vandoliers, Slacktone, Arsen Roulette, Dry Riverbed Trio The Same Old Shoes, The Ragtime Rumours, Belle Starr and the Boot Jacks, Sean K. Preston

2938 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.