Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Mosey – “Enough”

Lil Mosey

Lil Mosey draait al enkele jaren mee aan de top en is nog steeds maar negentien jaar oud. In 2017 brak hij door met zijn hit “Pull Up” en op zestien maanden tijd behaalde die muziekvideo 25 miljoen views. Daarna besloot hij om school te verlaten en muziek in Los Angeles te gaan maken. Tot nu toe heeft die keuze hem geen windeieren gelegd: de jonge rapper werkte al samen met Cole Bennett, het brein achter de beroemde Lyrical Lemonadevideo’s, Juice WRLD, Polo G, Cordae en Lil TJay.

In zijn nieuwe single bezingt Mosey de liefde voor zijn wederhelft en hoe hij haar een beter leven kan schenken. Veel meer is er over de inhoud niet te vertellen, dus dit is een van die liedjes waarbij je het van de ‘vibe’ moet hebben. En eerlijk gezegd, die zit wel snor. De instrumental is ook niet het meest impressionante element aan het lied, de lead bestaat uit een gitaar die vier noten speelt en daar niet op varieert. De sterkte ligt in de performance van Lil Mosey en diens gevoel voor melodie. Wanneer we even de ogen sluiten en ons laten meedrijven op de noten van het refrein, flitsen de beelden van verloren liefdes ons voor de ogen. Veel meer moet het niet zijn, denken we dan.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Lace It" (feat. Eminem & benny blanco)

Vier jaar geleden doofde het licht van Juice WRLD door een onopzettelijke overdosis en verloor de rapwereld een van haar grootste sterren….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Tantor"

De Amerikaanse hiphopveteraan Danny Brown is ondertussen 42 jaar oud, toch lijkt de vervaldatum van zijn carrière nog lang niet bereikt. Eerder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.