Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Mosey – “Enough”

Lil Mosey

Lil Mosey draait al enkele jaren mee aan de top en is nog steeds maar negentien jaar oud. In 2017 brak hij door met zijn hit “Pull Up” en op zestien maanden tijd behaalde die muziekvideo 25 miljoen views. Daarna besloot hij om school te verlaten en muziek in Los Angeles te gaan maken. Tot nu toe heeft die keuze hem geen windeieren gelegd: de jonge rapper werkte al samen met Cole Bennett, het brein achter de beroemde Lyrical Lemonadevideo’s, Juice WRLD, Polo G, Cordae en Lil TJay.

In zijn nieuwe single bezingt Mosey de liefde voor zijn wederhelft en hoe hij haar een beter leven kan schenken. Veel meer is er over de inhoud niet te vertellen, dus dit is een van die liedjes waarbij je het van de ‘vibe’ moet hebben. En eerlijk gezegd, die zit wel snor. De instrumental is ook niet het meest impressionante element aan het lied, de lead bestaat uit een gitaar die vier noten speelt en daar niet op varieert. De sterkte ligt in de performance van Lil Mosey en diens gevoel voor melodie. Wanneer we even de ogen sluiten en ons laten meedrijven op de noten van het refrein, flitsen de beelden van verloren liefdes ons voor de ogen. Veel meer moet het niet zijn, denken we dan.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kojaque - "CABRA DRIVE"

Wanneer je denkt aan een bruisende rapscene, denk je niet per se aan Dublin. Toch is de Ierse hoofdstad de thuisbasis van…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brihang - "Telefoontje"

Wie denkt dat West-Vlaams een plat dialect is, die is eraan voor de moeite en dat bewijst onder andere Brihang al een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.