Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Mosey – “Enough”

Lil Mosey

Lil Mosey draait al enkele jaren mee aan de top en is nog steeds maar negentien jaar oud. In 2017 brak hij door met zijn hit “Pull Up” en op zestien maanden tijd behaalde die muziekvideo 25 miljoen views. Daarna besloot hij om school te verlaten en muziek in Los Angeles te gaan maken. Tot nu toe heeft die keuze hem geen windeieren gelegd: de jonge rapper werkte al samen met Cole Bennett, het brein achter de beroemde Lyrical Lemonadevideo’s, Juice WRLD, Polo G, Cordae en Lil TJay.

In zijn nieuwe single bezingt Mosey de liefde voor zijn wederhelft en hoe hij haar een beter leven kan schenken. Veel meer is er over de inhoud niet te vertellen, dus dit is een van die liedjes waarbij je het van de ‘vibe’ moet hebben. En eerlijk gezegd, die zit wel snor. De instrumental is ook niet het meest impressionante element aan het lied, de lead bestaat uit een gitaar die vier noten speelt en daar niet op varieert. De sterkte ligt in de performance van Lil Mosey en diens gevoel voor melodie. Wanneer we even de ogen sluiten en ons laten meedrijven op de noten van het refrein, flitsen de beelden van verloren liefdes ons voor de ogen. Veel meer moet het niet zijn, denken we dan.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brihang - "Festival"

Boudy Verleye, de Knokkenaar die sinds 2016 onze harten stal als Brihang, kondigde gisteren op zijn Instagrampagina aan dat hij om middernacht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aesop Rock – “Long Legged Larry”

Met de grootste woordenschat in de Amerikaanse hiphop heeft Aesop Rock al veel verwezenlijkt, zoveel dat de titel van undergroundrapper niet langer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.