Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Krule – “Alone, Omen 3”

Binnen een dikke twee weken komt het derde studio-album Man Alive! uit van rosse god en kettingroker King Krule. De kortfilm Hey World, geregisseerd door zijn vriendin Charlotte Patmore, bevatte al enkele ruwe liveversies van songs die we mochten verwachten. “(Don’t Let the Dragon) Draag On” was de eerste track van die hoop nummers die als single uitgebracht werd.

Nu komt daar “Alone, Omen 3” bij. Net als de vorige single klinkt het nummer veel afgewerkter en netter dan de ruwe liveversie, maar klinkt het toch nog lo-fi genoeg om binnen de vibe van het album te passen, dat hoogstwaarschijnlijk even zwaarmoedig en narcotisch zal klinken als zijn vorig album The OOZ. Toegegeven, we zijn iets meer fan van de manier waarop Archy het nummer live en solo brengt in Hey World!. Daar zijn enkel hij, zijn gitaar en een paar kernreactoren op de achtergrond van de partij. Die versie wekt net iets meer rauwe emoties op. Maar we kunnen ook niet ontevreden zijn met het afgewerkte “Alone, Omen 3” en kunnen niet wachten tot we het album in zijn volledigheid kunnen horen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yellow Days - "Love Is Everywhere"

Ondanks zijn piepjonge leeftijd is Britse multi-instrumentalist George Van Den Broek al een paar jaar aan zijn opmars bezig. Zijn artiestennaam Yellow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deep Purple - “Man Alive”

De nieuwe single van Deep Purple begint met strijkers. We herhalen: de nieuwe single van Deep Purple begint met strijkers. Toen we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.