Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Fleddy Melculy – “Beest”

© CPU – Joost Van Hoey

Fleddy Melculy komt op 13 maart met een nieuw album, SABBATH FLEDDY SABBATH. We kregen van dat nieuwe album al drie singles te horen “Stop!”, “De Wereld Is Wondermooi” featuring Sven DC en “De Hel Niet Gezien”. Vandaag gooien de heren onder leiding van frontman Jeroen Camerlynck daar met “Beest” nog een vierde single bovenop. Wie hen met het gloednieuwe album binnenkort live aan het werk wil zien, kan dat zeker. Fleddy Melculy begint eind maart aan een tour doorheen Vlaanderen en Nederland, met passages in onder andere het Depot, de Vooruit, de Trix, en nog veel meer.

Reïncarnatie, ofschoon, het geloof dat de ziel van iemand die doodgaat niet zomaar verdwijnt, maar opnieuw geboren zal worden in een ander levend wezen. “Beest” is een nummer waarop Fleddy Melculy de filosofische toer op gaat. Weliswaar zoals we dat van hen gewoon zijn, met een serieuze kwinkslag. ‘Alstublieft God steek mijn geest niet gewoon in het eerste het beste beest’. Kletterende gitaren, epische drums en teksten met een beetje een hoek af. Fleddy Melculy op zijn best. Het nieuwe album belooft alweer een verfijnd allegaartje van filosofie en riffs te worden, zoveel is duidelijk.

3 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief