Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Swing – “S’en aller” (feat. Angèle)

‘Bruxelles arrive’ zou Roméo Elvis gezegd hebben, want “S’en aller” is een Brussels onderonsje tussen rapper Swing en popfenomeen Angèle. Een paar weken geleden mocht de jongeman nog het voorprogramma verzorgen van Angèle in een uitverkocht Paleis 12. We herinneren ons nog zijn chille beats, maar vooral dat hij zijn artiestennaam niet echt eer aandeed. Een populariteitsboost werd het wel en net op tijd dan nog, want zijn nieuwste werk “S’en Aller” is het laatste voorproefje van zijn ep ALT F4, die volgende week verschijnt.

Ook op zijn nieuwste single zijn het de chille beats die de bovenhand nemen. De piano zorgt voor een donker sfeertje en daar doet Swings hoge stem nog een schepje bovenop. Daarna neemt Angèle het over, waardoor de temperatuur meteen enkele graden stijgt. Ze klinkt zwoeler dan op haar eigen werk, maar die zwoelheid past wel binnen het nummer. Even later klinkt Swing al een pak zwaarder en gaan beiden nog even in duet. “S’en aller” werd uiteindelijk geen hoogstaand nummer, maar de manier waarop de jongeman sfeer creëert mag er zeker zijn. Hopelijk wordt zijn ep wat minder eentonig, want op zijn nieuwste werk wordt er een beetje te veel binnen de lijntjes gekleurd.

Swings debuut-ep ALT F4 verschijnt op 7 februari.

Swing: Facebook / Instagram

Angèle: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

756 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (5 april - 11 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Angèle - “Fever”

De droom van iedereen die popmuziek een warm hart toedraagt wordt vandaag werkelijkheid. Nieuwe Queen of Pop Dua Lipa heeft de handen in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps feat. Swing - "Si tu savais"

  De Brusselse broertjes Murenzi moesten net als het hele land dit voorjaar in lockdown doorbrengen, maar omdat stilzitten niets is voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.