Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Swing – “S’en aller” (feat. Angèle)

‘Bruxelles arrive’ zou Roméo Elvis gezegd hebben, want “S’en aller” is een Brussels onderonsje tussen rapper Swing en popfenomeen Angèle. Een paar weken geleden mocht de jongeman nog het voorprogramma verzorgen van Angèle in een uitverkocht Paleis 12. We herinneren ons nog zijn chille beats, maar vooral dat hij zijn artiestennaam niet echt eer aandeed. Een populariteitsboost werd het wel en net op tijd dan nog, want zijn nieuwste werk “S’en Aller” is het laatste voorproefje van zijn ep ALT F4, die volgende week verschijnt.

Ook op zijn nieuwste single zijn het de chille beats die de bovenhand nemen. De piano zorgt voor een donker sfeertje en daar doet Swings hoge stem nog een schepje bovenop. Daarna neemt Angèle het over, waardoor de temperatuur meteen enkele graden stijgt. Ze klinkt zwoeler dan op haar eigen werk, maar die zwoelheid past wel binnen het nummer. Even later klinkt Swing al een pak zwaarder en gaan beiden nog even in duet. “S’en aller” werd uiteindelijk geen hoogstaand nummer, maar de manier waarop de jongeman sfeer creëert mag er zeker zijn. Hopelijk wordt zijn ep wat minder eentonig, want op zijn nieuwste werk wordt er een beetje te veel binnen de lijntjes gekleurd.

Swings debuut-ep ALT F4 verschijnt op 7 februari.

Swing: Facebook / Instagram

Angèle: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult verder aan met o.a. Baxter Dury, Arca en Donny Benét!

Dour gaat ook dit jaar weer voor een gevarieerd programma. De afgelopen maanden heeft het grootste Waalse festival hard gewerkt aan een…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Angèle @ Pukkelpop 2023: De Belgische popshow

Vijf keer Vorst Nationaal, het Sportpaleis, afsluiter op Dour en CORE Festival; alleen al in België is het rijtje podia die het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.