Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey – “Ladders to the Sun”

De afgelopen maanden heeft Stereo Honey gewerkt aan hun eerste album, maar op 6 maart verschijnt eerst en vooral nog de nieuwe ep Ladders to the Sun. Dat de band uit Londen het grootse en bombastische niet schuwt, hoorden we duidelijk op de vorige twee singles “My Darkness” en “You Are A Monster“. Stereo Honey is al langer een beloftevolle naam in de rockwereld en was in 2018 zelfs een van onze Grote Beren van Morgen. Ze lieten zich echter niet meeslepen met de hype en volgden hun eigen tempo. Met “Ladders to the Sun” kregen we nu de titeltrack van hun nieuwe ep.

De synth is ondertussen goed geïntroduceerd in de muziek van de band en wordt ook steeds vaker ingezet om een grootse geluidmuur op te bouwen. “Ladders to the Sun” heeft ook dat majestueuze waarmee ze ons snel mee hebben en ze ongetwijfeld grote weides mee zouden kunnen overtuigen. De bas zorgt in de strofes voor heel veel groove, terwijl de drum voor de nodige gedrevenheid zorgt. Het refrein is een oorworm en zeker de oooooe’s zijn gemaakt om luidkeels meegezongen te worden. Het aftellen naar die nieuwe ep kan beginnen!

Facebook

Voor meer nieuwe muziek, check onze Spotify!

29 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief