Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey – “Ladders to the Sun”

De afgelopen maanden heeft Stereo Honey gewerkt aan hun eerste album, maar op 6 maart verschijnt eerst en vooral nog de nieuwe ep Ladders to the Sun. Dat de band uit Londen het grootse en bombastische niet schuwt, hoorden we duidelijk op de vorige twee singles “My Darkness” en “You Are A Monster“. Stereo Honey is al langer een beloftevolle naam in de rockwereld en was in 2018 zelfs een van onze Grote Beren van Morgen. Ze lieten zich echter niet meeslepen met de hype en volgden hun eigen tempo. Met “Ladders to the Sun” kregen we nu de titeltrack van hun nieuwe ep.

De synth is ondertussen goed geïntroduceerd in de muziek van de band en wordt ook steeds vaker ingezet om een grootse geluidmuur op te bouwen. “Ladders to the Sun” heeft ook dat majestueuze waarmee ze ons snel mee hebben en ze ongetwijfeld grote weides mee zouden kunnen overtuigen. De bas zorgt in de strofes voor heel veel groove, terwijl de drum voor de nodige gedrevenheid zorgt. Het refrein is een oorworm en zeker de oooooe’s zijn gemaakt om luidkeels meegezongen te worden. Het aftellen naar die nieuwe ep kan beginnen!

Facebook

Voor meer nieuwe muziek, check onze Spotify!

1682 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey - "My Darkness"

Voor Stereo Honey begint het aftellen naar 2020 nu al, want ze maakten bekend op 6 maart met een nieuwe ep te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereo Honey - "You Are A Monster"

Een heel jaar lang heeft Stereo Honey in de studio gezeten om aan hun langverwachte debuutplaat te werken en er is nu…
Nieuwe singles

De grote internationale beren van morgen 2018: een terugblik

Een dik jaar geleden zochten we naar veertien straffe internationale acts, die we de eerste twee weken van het jaar aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.