Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey – “My Darkness”

Voor Stereo Honey begint het aftellen naar 2020 nu al, want ze maakten bekend op 6 maart met een nieuwe ep te komen. Ladders To The Sun is zo ook de laatste ep voor ze met hun eerste album komen, zo maakten ze zelf via hun sociale media bekend. Het indierockviertal uit Londen was voornamelijk bezig met het schrijven en werken aan hun langverwachte eerste album, maar wisten met “You Are A Monster” onlangs ook nog een sterk nummer uit te brengen. Nu volgt met “My Darkness” een sfeervolle en bombastische opvolger, die alleen het beste doet vermoeden voor wat ons op Ladders To The Sun te wachten zal staan.

Stereo Honey schuwt op “My Darkness” het grootse niet en dat weet goed uit te pakken. De synths vormen een soundbasis, waarop dan snedige gitaren en drums gegoten worden die het geheel lekker strak maken. Ook “My Darkness” is een nummer dat vertrekt van een eerder negatieve fase in het leven en de vraag of je geliefde er zal zijn als je donkere gedachten hebt. Frontzanger Pete Restrick brengt dit verhaal op een zeer beklijvende manier en je voelt dat hij elk woord meent dat hij zingt. “My Darkness” is nu misschien niet zo hitgevoelig als zijn voorganger “You Are A Monster”, maar dat neemt niet weg dat hun nieuwste single een geslaagd nummer is geworden. Wij houden Stereo Honey de komende maanden alvast nog nauwlettender in de gaten!

Facebook

Voor meer nieuwe muziek, check onze Spotify!

1682 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey - "Ladders to the Sun"

De afgelopen maanden heeft Stereo Honey gewerkt aan hun eerste album, maar op 6 maart verschijnt eerst en vooral nog de nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereo Honey - "You Are A Monster"

Een heel jaar lang heeft Stereo Honey in de studio gezeten om aan hun langverwachte debuutplaat te werken en er is nu…
Nieuwe singles

De grote internationale beren van morgen 2018: een terugblik

Een dik jaar geleden zochten we naar veertien straffe internationale acts, die we de eerste twee weken van het jaar aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.