Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereo Honey – “You Are A Monster”

Een heel jaar lang heeft Stereo Honey in de studio gezeten om aan hun langverwachte debuutplaat te werken en er is nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Het viertal uit London laat immers weten dat deze begin 2020 in de rekken te vinden zal zijn. Stereo Honey bracht vorig jaar nog de ep Movement uit en werd zelfs opgenomen in de sound track van FIFA 2019. Momenteel zijn ze op tour met Amber Run en zullen ze er heel wat nieuwe nummers voor het eerst uitproberen. Een eerste voorsmaak van de debuutplaat kregen we nu echter al met het sublieme “You Are A Monster”.

Stereo Honey staat garant voor strakke indierock en dat stellen ze nog maar eens onder bewijs op “You Are A Monster”. Frontman Pete Restrick kampte bij het schrijven van het nummer met een depressie en probeerde via het nummer terug uit dat zwart gat te kruipen. “You Are A Monster” is dan ook een tamelijk persoonlijk nummer geworden waarin heel wat lotgenoten zich zeker kunnen vinden. Laten we het ook nog even hebben over de muziek zelf, want daarmee weet de band ons helemaal te overtuigen. Strakke gitaren en een pakkende chorus grijpen je bij de nek en vormen een soort van stadionrock-anthem die gemaakt is om luidkeels meegezongen te worden. Stereo Honey zou volgend jaar wel eens zijn doorbraak kunnen vieren en dat is hen ook helemaal gegund.

Facebook

Voor meer nieuwe muziek, check onze Spotify!

1682 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey - "Ladders to the Sun"

De afgelopen maanden heeft Stereo Honey gewerkt aan hun eerste album, maar op 6 maart verschijnt eerst en vooral nog de nieuwe…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stereo Honey - "My Darkness"

Voor Stereo Honey begint het aftellen naar 2020 nu al, want ze maakten bekend op 6 maart met een nieuwe ep te…
Nieuwe singles

De grote internationale beren van morgen 2018: een terugblik

Een dik jaar geleden zochten we naar veertien straffe internationale acts, die we de eerste twee weken van het jaar aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.