Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Caribou – “Never Come Back”

Op 28 februari is het eindelijk zover en kan er weer een nieuw album van Caribou het levenslicht zien. De groep rond Dan Carey verdween even, maar is nu meer dan ooit terug van weggeweest. Uit Suddenly kregen we eerder al het leuke “You and I” en het fijne “Home”. Nu is er met “Never Come Back” een derde voorsmaakje en daarop klinkt Caribou het meest zoals hij vroeger al klonk, een banger dus. Op 30 april speelt de man in Botanique met zijn band.

Een vijftal minuten worden we ondergedompeld in de wereld van Caribou met vanzelfsprekend het repetitieve dat centraal staat. De opbouw is heerlijk en eens alles samenkomt, heb je het moeilijk om stil te blijven staan. We kunnen ons dit nu al live voorstellen met een heerlijke discobal die iedereen in de zaal belicht, terwijl de song zich in onze oorkanalen nestelt. Met subtiele extra’s, zoals exotische percussie en een piano, valt er telkens wat nieuws te ontdekken in de song. Strak nummer dat nu al het sterkste is van de nieuwe plaat.


Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

29 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief