Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fabrecollectiv. – “I Get It.”

Brussel en Antwerpen zijn de grootste steden wat betreft Belgische urban, maar ook Leuven kent een steeds groter wordende scene met jong, beloftevol talent. Fred Gata en Mustapha zijn twee jonge rappers die samen als Fabrecollectiv het podium opgaan en de studio induiken. Zelf beschrijven ze hun muziek als ‘popsoulfunkyhiphop’ en wij sluiten ons daar op basis van hun eerste releases graag bij aan.

“I Get It.” is de eerste release na debuutsingle “Big Star.” en gaat eveneens voor een oldschool hiphopvibe. We krijgen een coole flow, die versterkt wordt door beats en akoestische instrumenten zoals een piano, waardoor we niet versteld zouden zijn als ons iemand had verteld dat “I Get It.” in Brooklyn is ontstaan. Leuvense hiphop is rising!

Op 30 januari speelt Fabrecollectiv naast onze twee ‘Grote Beren Van Morgen’ Rian Snoeks en Cesar Quinn in de Balls & Glory te Leuven i.h.k.v. INUIT.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

27 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief