Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kali Claire – “Heartfelt”

Londen is zonder twijfel de hoofdstad van de r&b in Europa, want we mogen bijna wekelijks kennismaken met een nieuwe act. Vandaag is dat Kali Claire, een jonge zangeres met heel wat ambities om het te maken. De komende maanden tourt ze samen met de superster in spé Mabel door Europa en zal ze dus ook het voorprogramma in een uitverkochte Botanique verzorgen. Net voor die tour lost ze nu een single.

“Heartfelt” is de eerste single die ze lost sinds haar debuut-EP Symptons Of A Teen, die in mei vorig jaar uitkwam. Daarop presenteert ze zich als een speelse, zelfzekere r&b-zangeres, die over een goede stem beschikt en ook op vlak van productie alles in goede banen leidt. De jonge zangeres heeft overduidelijk talent en weet hoe ze goede nummers moet schrijven. De tour met Mabel is een uitgelezen kans om haar talent aan een groter publiek voor te stellen.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

25 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief