Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Poliça – “Sea Without Blue”

Poliça zorgt nu al bijna tien jaar voor bloedmooie elektropop, die verre van commercieel is. Zangeres Channy Leaneagh voorziet de nummers niet alleen van haar mooie stem, maar neemt sinds het begin ook al de synths voor haar rekening. Inmiddels is de groep aan zijn vijfde album toe, dat volgende week vrijdag verschijnt.

In de aanloop naar de release van When We Stay Alive kregen we al een paar singles, waarvan we vooral “Forget Me Now” onthouden. Ook de nieuwe single “Sea Without Blue” is iets rustiger en geeft ons het gevoel dat de Amerikaanse synthpopgroep tot inkeer gekomen is en zichzelf op het nieuwe album helemaal zal herdefiniëren. We zijn er voor te vinden en dromen de komende uren graag weg op deze mooie track.

Op 15 februari 2020 speelt de band in de Botanique in Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Facebook / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief