Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low – “Some Kind Of Disaster”

Some Kind Of Disaster

Met “Some Kind Of Disaster” komt All Time Low met het eerste streepje nieuwe muziek in meer dan een jaar tijd. Frontman Alex Gaskarth en gitarist Jack Barakat waren bezig met hun eigen projecten, maar willen de focus nu opnieuw op All Time Low leggen. Of dit nummer ook een indicatie is voor een nieuw album; is nog niet zeker, maar laat ons hopen dat dit wel het geval is. Want wat een heerlijke single is dit. Als je fan bent van melodramatische poppunk is dit sowieso iets voor jou. Waar hun vorige album Last Young Renegade misschien iets donkerder aanvoelde, vinden ze met “Some Kind Of Monster” duidelijk de spirit van hun oudere songs terug.

“Some Kind Of Disaster” is echt een heel aanstekelijk nummer. De gitaarriff is simpel, maar doet exact wat hij moet doen; ervoor zorgen dat de vocals van frontman Gaskarth helemaal tot zijn recht komen. All Time Low dropte met de release van hun nieuwe single ook een videoclip. Eén grote groepstherapie waar iedereen zijn hart op tafel gooit en een proces doormaakt? De perfecte metafoor voor wat je voelt bij “Some Kind Of Disaster”. Een sterke song, een mooie videoclip, … All Time Low keert bij deze terug naar zijn roots en wij zijn heel benieuwd naar wat er voor hen nog aankomt in 2020.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low - "PMA" (feat. Pale Waves)

Sinds het uitbrengen van hun achtste album vorig jaar, lijkt het wel of All Time Low hun muzikale identiteit van de jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low – “Melancholy Kaleidoscope”

“Melancholy Kaleidoscope” is waarschijnlijk het laatste voorproefje dat we krijgen vooraleer we het nieuwe album te horen krijgen van All Time Low….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low - "Sleeping In"

Wie niet zo’n goed gevoel kreeg na de vorige release van All Time Low, zal zeker nu zijn voldoening halen. De mannen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.