Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Ellie Goulding naar Werchter Boutique 2020!

©CPU – Bert Savels

Werchter Boutique wordt een echt topfeest voor popliefhebbers, want naast een exclusieve Benelux show van Taylor Swift en een show van 5 Seconds Of Summer, mag de organisatie vandaag de Britse popnachtegaal Ellie Goulding toevoegen aan de line-up. Zij komt er haar vierde album voorstellen, en keert zo voor het eerst sinds 2016 terug naar een Belgisch festival. Meer namen voegt de organisatie weldra toe, al lijkt het nu al een heus popfeest te worden op 20 juni op de festivalweide van Werchter.

Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via de site.

22 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief