Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Drug Church – “Bliss Out”

Drug Church is na een tijdje radiostilte terug met een nieuwe single. En daar wordt menig hardcore-punkfan blij van! In 2018 brachten ze als laatste wapenfeit het goede Cheer uit op Pure Noise Records. Twee jaar na datum brengen ze een nieuwe single “Bliss Out” uit. Benieuwd wat deze New Yorkers ons op een dinsdagavond kunnen voorschotelen.

De midtempo, posthardcore beïnvloede muziek heeft niets van zijn kwaliteit afgedaan en Drug Church knalt er weer heerlijk op los met de typische zang van Patrick Kindlon. De typische gitaarsound is ook ongewijzigd en dus gaan deze heren gewoon door op hun elan. Dit had evengoed een nummer van de vorige plaat kunnen zijn. Maar ook live zal dit nummer ongetwijfeld uit de speakers knallen en naadloos aansluiten bij het volledige oeuvre.

Wie had gehoopt op een wijziging, komt bedrogen uit. Voor velen onder ons is deze verandering niet nodig en mag Drug Church gewoon verder blijven doen zoals we gewend zijn. Van een tour of plaat is er voorlopig nog geen sprake. Wij hopen snel op meer!

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 januari 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief