Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LA Priest – “What Moves”

Ken je LA Priest nog? In 2015 kwam ‘s mans debuutplaat Inji uit boordevol organisch aanvoelende elektronica. Samuel Eastgate is helemaal thuis in het creëren van een unieke vibe die zich baseert op elektropop en tegelijkertijd een zeker back to basics-sentiment uitstraalt. Vele jaren nam de Brit de tijd, maar nu is hij er weer volle gas met ineens een albumaankondiging op onze schoot geworpen. Op 24 april komt GENE uit en na leadsingle “What Moves” zijn we enorm benieuwd naar het resultaat daarvan.

“What Moves” is een best opgewekt liedje dat vooral schittert in de eerste minuut. Dan genieten we nog van de bijzondere instrumenten die opnieuw zorgen voor een spannende uitstap in de natuur. Ook de videoclip geeft dit enorm leuk weer. Toch volstaat het niet om onze aandacht erbij te houden. “What Moves” is namelijk nogal eentonig, en dat zelfs op een manier die lichtjes begint te irriteren. De basis mag dan wel veelbelovend zijn, wanneer de basis het enige ingrediënt blijkt te zijn, wordt het toch maar slapjes. Hopelijk iets meer variatie in GENE…

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

16 januari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief